miercuri, 24 noiembrie 2010

Andreea - Propunere nr. 2





Set hibernal, realizat din pietre semipretioase asortate, agate, amazonit, coral sculptat, cristale si perle Swarovski si o floare delicata alba asezata pe un suport alb dantelat. Setul este format din colier, bratara si cercei.

Pret: 75 lei

Andreea - Propunere nr 1





Set, colier si bratara realizat din agate violet, cristal de stanca,si un accesoriu placat cu argint decorat cu o perla Swarovski ivoire.

Pret: 60 lei

Eni





Set, colier si bratara realizat din cuatz roz, cristal de stanca,si un accesoriu placat cu argint decorat cu o perla Swarovski ivoire.

Pret: 60 lei

miercuri, 17 noiembrie 2010

Purple Christmas flowers - Rezervat concurs Breslo

Orice vot este important pentru noi! :) Multumim.
http://www.breslo.ro/Concurs/Purple-Christmas-flowers_i392

O coronita decorativa pentru o sarbatoare a Craciunului .....altfel.
Este realizata pe un suport din paie infasurat in tafta ivoire decorata cu perle violet, ton in ton, si flori facute de mine, din matase naturala violet cu miez din perle si cristale Swarovski.
Este eleganta, opulenta poate.... dar foarte chic.
Dimensiuni: 26 cm - diametrul exterior.

Acest produs este rezervat pentru concursul ”Decoreaza-ti Iarna, cu Breslo”

Universul lui Mos Craciun - Revervat concurs Breslo

Orice vot este important pentru noi! :) Multumim.
http://www.breslo.ro/Concurs/Universul-lui-Mos-Craciun_i396





Acesta este un obiect foarte drag noua, mie si sotului meu. Se pare ca aceasta ”boala” a produselor handmade este contagioasa :). Acest minunat obiect este facut de sotul meu de fapt, si este un colaj (papercraft) foarte minutios care i-a luat extrem de mult timp sa il realizeze. Este o casuta speciala, care se desfasoara si isi dezvalue minunatiile celor curiosi sa afle cum arata (in viziunea lui Ohkuma Mitsuo) universul lui Mos Craciun :). Desi este dimensiuni relativ mici (21 cm/13cm /18cm) este foarte complex realizata si are extrem de multe detalii, care mai de care mai dragalase. Daca ati intrat sa cititi descrierea acestui produs va rog din suflet sa vizualizati si celelalte fotografii ale casutei. Toate sunt minunate, incepand de la masina de facut jucarii ale lui Mos Craciun, mobilierul complet camerelor de la etaj, in care se odihneste Mosul.... pana la soriceii care locuiesc intre grinzile vechii casute.

Acest produs este rezervat pentru concursul ”Decoreaza-ti Iarna, cu Breslo”

luni, 8 noiembrie 2010

Perle nobile



Aceasta bratara este un accesoriu elegant, rafinat care va scoate din anonimat o tinuta potrivita pentru coctail. Bratra este realizata din perle cu suprafata mata, ivoire si un accesoriu metalic decorat cu un cristal mare verde, foarte elegant.

Pret: 36 lei

Floare alba


Un inel delicat, plin de prospetime ce se remarca prin simplitate. Este realizat dintr-o floare simpla alba aplicata pe un suport dantelat. Inelul are dimensiunea reglabila.

Pret: 20 lei

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Ajutor umanitar - forHOPE

 Persoana care va achizitiona aceasta bijuterie, va ajuta un suflet chinuit de o boala ingrozitoare, care are mare nevoie de acesti bani pentru o interventie chirurgicala costisitoare. Este vorba despre o tanara, fosta studenta la medicina, careia boala i-a frant aripile prea devreme. Mai multe detalii puteti vedea aici:


In plus daca simtiti ca doriti sa sa o ajutati mai mult, puteti achizitiona bijuterii handmade, facute chiar de ea, aici: 




Bratara eleganta, rafinata, realizata din perle Swarovski innobilata cu un accesoriu somptuos decorat cu cristale rubinii.

Pret: 50 lei

Pentru achizitionarea acestei bratari, o sa va rog sa virati suma specificata in unul din conturile de mai jos, iar dupa ce imi trimiteti dovada platii, coletul va pleca imediat catre dumneavoastra,  in aceeasi zi daca programul postei o permite. Transportul prin posta este gratuit.

Titular cont:

DIANA BORBOLY

RON: RO 45 RNCB 0081009686130001
EURO: RO 92 RNCB 0293009686130001

Sucursala BCR Covasna, strada Libertatii 18 BL 7 SC A-B

joi, 4 noiembrie 2010

Carmen




Este un set special cu un aer senzual, desprins parca dintr-un tablou dramatic cu coride insangerate, chipesi matadori si evantaie de dantela neagra tremuratoare.......

Setul este format din colier si bratara realizate din sediment marin de culoare bleumarin, trandafiri roz-fucsia si accesorii metalice cu ornamente florale, din argint tibetan.

Pret: 77 lei

Perle in noapte - Set



Bratara si colier superbe, elegante, realizate din perle rugoase ivoire si pietre naturale de goldstone bleumarin. Asteapta cuminti sa isi poarte proprietara spre nopti instelate, pline de aventuri misterioase, si dimineti incarcate de senzualitate......

Pret set: 68 lei

Pink beauty





Colier elegant cu aer romantic si distins ... realizat din perle Swarovski roz prafuit, cristale si accesorii metalice aurii. .

Colierul are si o bratara asortata si pot si achizitionate si impreuna. La achizitionarea setului primiti o pereche de cerceii asortati, cadou.

Pretul colierului: 56 lei
Pretul setului este de 78 lei..

luni, 1 noiembrie 2010

Pink beauty




Bratara eleganta realizata din perle Swarovski roz prafuit, cristale si accesorii metalice aurii. Are un aer romanitic si pare desprinsa din alte vremuri ....

Bratara are si un colier asortat si pot si achizitionate si impreuna. Pretul setului este de 78 lei.

Pret: 36 lei - bratara
       78 lei - setul

Ametist cu parfum oriental




Acesta este un colier special, a carui eleganta discreta este data tocmai de simplitatea acestuia. Este un colier la baza gatului realizat din pietre de ametist translucid, cu un medalion format dintr-o brioleta de ametist si o piesa sferica filigranata deosebita, din argint tibetan. Poate fi cu usurinta purtat atat la o tinuta casual cat si la una de coctail.

Pret: 42 lei

Picaturi de cristal violet



Cercei delicati, realizati din cristale fatetate si accesorii placate cu argint. Tortitele sunt din argint, marcate.

Pret: 20 lei