marți, 13 martie 2012

I'm back :)

Ehhh ..Dupa o lunga absenta... am revenit. Si imi fac debutul cu un nou stil, categorii noi de produse si multe altele pe care o sa le dezvalui pe parcurs. Nu, n-am renuntat la bijuterii... dar am simtit nevoie sa... diversific putin.


Iata primele produse pe care le propun in aceasta primavara. Un nou look... in dormitor :). Mai exact al dormitorului dvs :)) Va propun pentru inceput pernute decorative in stil romantic, evident... cum altfel i-ar sta bine unui dormitor :D...un look fresh... un look French Country style, chic. Toate produsele au fost confectionate din materiale de cea mai buna calitate, naturale, inuri, bumbac, chiar si canepa unele :). Va astept cu tonuri naturale beige-uri, griuri, pastel pentru a da o nota romantica casei dumneavoastra,... acel strop de "je ne sais quoi". Romantic, sofisticat... natural si cel mai important, de bun gust (sau, ma rog... eu asa pretind :D)!

Si acum ceva detalii "tehnice" despre mai sus ilustrata fata de perna decorativa. 
Este un produs handmade, evident. Confectionata din in 80% si 20 % polierster, pentru o perna de dimensiunea 40x40. La spate se incheie cu doua funde din saten asortate.
Disponibila atat cu perna, cat si fara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu